Divaz: nieuwe CD in oktober 2015!

Divaz gaat 9, 10 en 11 oktober de studio in om opnamen te maken voor de nieuwe vierde CD. We mikken op een compacte studiosessie waar we live alle nummers direct inspelen. Zonder overdubs, maar wel met overspraak. Onze vorige CD The Thin Line was nog een echte studio-opname in Studio Holland Spoor in Den Haag. Zie ook het filmpje op Youtube over The making of The Thin Line. We hebben toen twee weken in de studio gebivakkeerd en nog een half jaar aan de opnamen geschaafd voordat de CD werd geperst. Deze keer gaan we de livesound van de band zo Soundstudio Deyoso-1dicht mogelijk benaderen. En spelen we semi-akoestisch een combinatie van eigen nummers en van covers: Images of Washington van Eric Vloeimans en Fay Lofsky (een nummer dat bij verschijnen van de CD Gatecrashin’ vergeleken werd met Norah Jones), What am i to you van Norah Jones (geen toeval dus), Moondance van Van Morisson en How high the moon in een up-tempo versie. Binnenkort brengen we ons eerste bezoek aan de Soundstudio Deyoso in Noord-Brabant.

Voor de liefhebbers en bekenden de groslijst voor de CD:

1.  How high the moon
2.  Moondance
3.  Faked Romance
4.  The final call
4.  I can see the sunshine
5.  Images of Washington
6.  One Lazy Sunday Afternoon
7.  Praying you’re not gone
8.  Rhythm of my life
9.  Someday somehow
10. What am I to you
11. You make me cry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.