XTERRA WORLD CHAMPIONSHIP MAUI, HAWAII, NOVEMBER 1, 2015: PREVIEW

Hij staat weer op het programma: de Xterra World Championships op Maui in Hawaii op zondag 1 november 2015. Plaatsing voor het WK had ik afgedwongen in de Xterra Malta, waar ik als eerste in mijn leeftijdscategorie eindigde. Wat ik in de Xterra Greece nog een keer heb herhaald. Het wordt ook het vervolg op het Xterra WK van 2014, waaraan ik vorig jaar deelnam. Bijzonder in 2015: mijn oudste zoon Quirijn (16) en ik gaan samen, omdat Quirijn zich heeft geplaatst in de Xterra Germany op 15 augustus. Om een indruk te geven van de wedstrijd een filmpje met highlights van 2014. Voor de muziek onder het filmpje moet je wel een beetje liefhebber zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.