Nieuwe CD is uit: Thirty Three

33 - 3D-image De nieuwe CD van Divaz met als titel Thirty Three is UIT! Op 20 mei zaten er zes (2×3=3 3) exemplaren van de CD in de brievenbus. De rest volgt later in grote dozen. ’s-Avonds was de feestelijk opening van de enveloppe tijdens onze reguliere repetitie in het Muziekhuis in Leiden, al bijna 33 jaar onze thuisbasis. En het was onze derde CD volgens het vast ritme van elke 11 jaar een CD: 3×11=33. Al zeggen we het zelf: het is een prachtige CD geworden, zeker als je bedenkt dat we de 10 nummers in twee dagen hebben opgenomen zonder overdubs en met de nodige one-takers.

Zoals gebruikelijk bij ons, zat er de nodige tijd tussen de opnamen op 10 en 11 oktober bij Gerjo Gielen van Studio Deyoso (een absolute aanrader: www.deyoso.eu) en de productie van de CD. Maar dan heb je ook wat: niet alleen de opnamen zijn prachtig, ook het uiterlijk van de CD mag er zijn, met dank aan www.decdperserij.nl. Hieronder ook de achterkant van de wallet in een opvallende zwart-wit uitvoering. De foto’s zijn genomen tijdens een van onze optredens de afgelopen tijd in Wijk bij Duurstede.

33 - wallet (achterkant)

En nog meer bijzonder is de CD zelf: als je niet beter weet, ziet ie er uit als een singletje uit het begin van de jaren tachtig, uit de tijd dat we als band in 1982 ontstonden. Inclusief de groeven op de CD en een witte binnenhoes. Op het gevaar af dus, dat iemand de CD ook echt op de draaitafel legt.

33 - label

Een singletje is natuurlijk ouderwets, maar datzelfde geldt eigenlijk ook al voor een CD. Vandaar dat de nummers binnenkort ook via de digitale kanalen beschikbaar zijn: Spotify, iTunes, etc. Even klikken en je hebt een preview van alle nummers. En voor de liefhebbers hebben we cadeaukaarten met een downloadcode voor een gratis download van een van de nummers.

De volgende stap is natuurlijk de CD-presentatie: de gaan we groots aanpakken en daar hebben we even tijd voor nodig. Misschien is de presentatie ook wel live via internet te volgen, daar werken we nog aan. Laat een reactie achter als jullie de CD hebben gehoord, we zijn benieuwd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.