Divaz op Nacht van de Jazz op zaterdag 28 november 2015

Nacht va de Jazz met sterren logo

Divaz speelde tijdens de Nacht van de Jazz in Leiden voor een volle zaal in de Burchtsociƫteit in Leiden. Deze allereerste Nacht van de Jazz vond op zaterdag 28 november plaats, waarbij overal in Nederland tegelijkertijd verschillende jazzartiesten optreden in diverse jazzclubs. De Nacht van de Jazz is een initiatief van de Vereniging van Jazz en Improvisatie Muziek Podia en is een jaarlijks terugkerend evenement. De jazzpodia bepalen tijdens de Nacht van de Jazz hun eigen programma dat live te volgen was van 20:00 tot 03:00 uur in de ochtend via Radio 6.

Het jazzpodium Hot House in Leiden deed mee met twee liveconcerten. Divaz speelde als tweede band van de avond ruim een uur met een selectie van nummers van de nieuwe CD, die begin 2016 uitkomt. Aangevuld met klassiekers uit de jazz als Trying Times in de versie van Billy Holiday en Ornithology van de hand van Charlie Parker.

Nacht van de jazz met VPRO logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.