Black Jaguar Foundation

De Black Jaguar Foundation (BJF) is een non-profit organisatie die de zwarte jaguar symbool stelt voor de zorgelijke staat waarin de Cerrado savanne en het Amazone regen- woud zich bevinden. Doel van de BJF is het helpen realiseren van de 2.600 km lange ‘Araguaia-biodiversiteit Corridor’ in Centraal Brazilië: de langste natuurbrug ter wereld en één van de grootste bebossings-projecten van Zuid-Amerika. We redden hiermee duizenden diersoorten maar het is met name van levensbelang voor onszelf. Miljoenen bomen worden opnieuw geplant. En dat is hard nodig, want de ontbossing gaat nog steeds door. Samen met Miriam steun ik deze organisatie, onder andere met de campagne ‘The last 600’: http://www.thelast600.org/250. Kijk voor meer informatie op http://black-jaguar.org/. Of kijk naar het – je zou bijna zeggen typisch – Amerikaanse promotiefilmpje, ook al is de Nederlander Ben Valks de initiatiefnemer.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.